Hoppa till sidans innehåll

KIT - Ny medlemsportal

07 JAN 2020 15:17
  • Uppdaterad: 07 JAN 2020 15:17

 

KIT - ny medlemsportal

7 JAN 2020

1 januari 2020 införde vi ett nytt verksamhetssystem som ska göra det enklare för dig att vara medlem i KFUM Freden!

I det kommer du att kunna köpa medlemskort, träningskort och betala för och boka dina aktiviteter, och mycket annat.

Du hittar sidan på:

http://korpenkfumfreden.zoezi.se

 

Medlemskap - så här gör du!

KFUM Freden, likt alla korpföreningar i Sverige, nyttjar KIT som medlemsportal från och med 2020. Vi hoppas att ni kommer att tycka det är ett enkelt och smidigt system. Kommunikation vid ev. inställda pass kommer att kunna skötas automatiskt via systemet, men ännu så länge sköts det genom sms.

Det är du som person som tränar, eller ditt barn som går i någon aktiviteterna som ska registreras och lösa medlemskap.

Här finns information om hur man går tillväga för att nyttja medlemsportalen. Den är skriven riktad till vuxna gruppträningsdeltagare, men fungerar alltså på likartat sätt för våra barn och ungdomsgrupper. OBS! Det är barnets namn och övrig information som ska finnas om barnet går i gruppen, inte föräldrarna.

Skapa konto - steg 1

Det första du gör för att kunna delta i KFUM Fredens aktiviteter är att registrera dig genom att skapa ett personligt konto.

1. Skriv in https://korpenkfumfreden.zoezi.sei din sökmotor. Välj ”Gå till medlemssidan”. Eller gå direkt till registrering av konto:

https://korpenkfumfreden.zoezi.se/member#/createaccount

2. Till vänster har du en kolumn med boxar med olika namn. Välj ”Skapa konto” och fyll i dina uppgifter (OBS! Mycket viktigt att dina uppgifter är korrekta och aktuella.) Tryck sedan ”Skapa konto”.

3. Läs igenom villkoren. Längst ner på sidan finns en ruta med texten ”Jag är äldre än 16 år”. Är du äldre kryssar du för denna och tryck sedan ”Acceptera och fortsätt”. Är du yngre än 16 år ska din målsmans/förälders e-post skrivas i fältet under. Din målsman/förälder kommer då att få ett mejl med information om hur ni ska gå vidare.

4. Ett välkomstmejl med en länk skickas till den e-postadress du angivit. Följ anvisningarna i länken. Klart! Du är nu registrerad i KIT.

5. För att ändra ditt lösenord, klicka på ”Mina sidor” längts upp till vänster i kolumnen. Scrolla längst ner på sidan så finner du en ruta med rubriken ”Ändra lösenord”. Du skriver i ditt nya lösenord två gånger och klickar sedan på ”Ändra”. Det kommer att stå: ”Nytt lösenord, Repetera lösenord måste fyllas i”, bortse från detta, ditt lösenord har ändrats när du klickat på ”Ändra”.

Medlemskap i KIT- steg 2

För att träna eller medverka i årets aktiviteter hos oss behöver du ett medlemskap för att vara försäkrad. Det köper du i KIT. Klicka på ”Butik” i kolumnen till vänster. Där hittar du tre typer av medlemskap, Familj, Vuxen och Ungdom. Alla medlemskap går ut i årsskiftena.

Välj ”Medlemskap”. (För familj krävs att familjemedlemmarna också registreras i systemet)

Klicka sedan på ”Köp”. En informationsruta dyker då upp som säger ”Du har produkter i din kundvagn. Gå till kassan”. Klicka ”Gå till kassan” så hamnar du i din kundvagn. Här ser du dina produkter. Nu kan du antingen fortsätta och köpa en aktivitet eller så klickar du på ”Betala och slutför”. Orderbekräftelse skickas till angiven e-postadress.

Träningskort, Sommarkul och Seglarskolan - steg 3

Träningsverksamhet

För att delta i träningsverksamheten behöver du ha ett medlemskap och gruppträningskort. Klicka på ”Butik” i kolumnen till vänster, välj vilken vara som passar dig och gå sedan till kundvagn och slutför betalningen. Fakturan skickas till angiven e-postadress eller så betalar ni direkt med Swish.

Sommarkul, Seglarskola och andra aktiviteter

För att delta i Sommarkul, Seglarskola och andra aktiviteter som Triathlon, eller hyra lokal så behövs medlemskap samt vald produkt i butiken i KIT. Klicka på ”Butik” i kolumnen till vänster, välj vilken vara som passar dig och gå sedan till kundvagn och slutför betalningen. Fakturan skickas till angiven e-postadress eller så betalar du direkt med Swish.

Betalning via KIT

Betalning gällande medlemskap, träning eller andra aktiviteter görs med hjälp av KIT genom faktura eller Swish. När du slutför beställningen skickas en orderbekräftelse till angiven e-post. Om faktura valts så skickas den direkt från systemet till angiven e-postadress. Du har 30 dagar på dig att betala fakturan därefter tillkommer en påminnelseavgift på 60 kr/påminnelse.

Vi betalar ej tillbaka oanvända träningskort, enda undantaget är mot uppvisande av läkarintyg.

Frågor

Vid frågor angående KIT kontakta David Lundgren: This is a mailto link eller ring 070-548 13 33

Skribent: Jakob Svensson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
KFUM Freden - Segling
David Lundgren, Mejerivägen 6
73494 Strömsholm

Kontakt:
Tel: 0702400381
E-post: This is a mailto link

Se all info