Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Bordtennis, kanot, dans och fäktning var några av de aktiviteter som idag fanns att testa när Kungsörs kommun och Västmanlands Idrottsförbund bjöd in till prova på-dag för elever i årskurs 1-7.
 

Nya Södrastugan invigd!

(2017-09-20 11:13)
I lördags var det invigning av nya Södrastugan i Arboga. En efterlängtad samlingsplats för Arboga Södras medlemmar. ”Det är klart vi är stolta”, säger ordförande Ove Bergman.
 
Hot om nedläggning fick Hallstahammars SK:s 02-lag att tänka i nya banor. Några år senare är fotbollslaget mer levande än någonsin. Allt tack vare engagemang, tålamod och öppna dörrar.
 
Länsstyrelsen i Västmanland i samarbete med Region Västmanland och Västmanlands Idrottsförbund Bjuder in till en öppen föreläsning utifrån temat kost, kosttillskott och dopning inom idrotten.
 
SkillTwins välkomnar dig till Idrottens Dag i Västerås! Massor av olika aktiviteter att prova helt kostnadsfritt mellan kl. 12-17. De 300 första deltagarna att utmana SkillTwins får varsin Fidget Spinner från Västmanlands Idrottsförbund.
 
Årets tredje nummer av Gröna Draken delas nu ut till hushållen i Västmanlands län. I tidningen kan du bland annat läsa vårt reportage om Ekeby BK, som är en av föreningarna som tävlar med #svettochwatt
 
 
Nu blir det äntligen verklighet. Ett Idrottens Hus byggs på Rocklunda.
 

Idrottens dag 30 september

(2017-08-25 13:35)
Den 30 september arrangerar Västmanlands Idrottsförbund, i samverkan med Västerås Stad, Idrottens dag på Lögarängen. En dag fylld av aktiviteter dit alla är välkomna!
 
En jämställd idrott är en överlevnadsfråga för framtidens idrott. Alla ska ha samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter på alla nivåer och inom alla idrotter. Nu inleds ett samarbete som ger idrotten extra kraft för en jämställd idrott.
 

Dags att söka LOK-stöd

(2017-08-22 10:32)
Kom ihåg att ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under våren 2017 ska vara inskickad senast den 25 augusti.
 

Trevlig sommar!

(2017-06-29 10:52)
Sommaren är här och vi på Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna kommer att hålla vårt kansli stängt under vecka 27-31.
 
Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna välkomnar samtliga idrottsföreningar och förbund att gå med oss i Västerås Prideparad på lördag, den 1 juli.
 
ArosCupen i fotboll är en av Sveriges största ungdomsturneringar. Turneringen genomförs den 29 juni‐2 juli i Västerås och i år kommer ett unikt samarbete synliggöra mångfaldsfrågan inom idrotten.
 
Nytt inlägg på bloggen!
 

Postadress:
KFUM Freden - Segling
Christian Schmidt, Lekvägen
73494 Strömsholm

Kontakt:
Tel: 0220-438 45
E-post: This is a mailto link

Se all info